Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rólunk

Üzletünk a Mammut üzletháztól 6-8 perc járásnyira,
a Csalogány u. 26. 1. em. 1. alatt található.
Hajcentrum kapucsengő

Tel: 06-1-230-2241

Cégünk természetes alapú bio hajápolási és hajhullás elleni szereket forgalmaz.

A Chuleevandevi hajgyógyászati termékek legnagyobb eredménye, hogy megállítja a hajhullást, bármilyen okból kifolyólag történjen a hajvesztés. Ráadásul új sejteket képes létrehozni: sejtosztódás történik a hajhagymában, ezért a kopasz fejbőrön is beindulhat a hajképződés. A hajhullás és a kopaszság kezelhető, és ami a csodálatos benne, hogy nem kémiai szerek, hanem gyógynövények által. Főbb termékeinkben a konzerváló szer is növényi alapú.

A hajhullás, kopaszodás nemcsak kozmetikai probléma, hanem a betegek nagy részénél komoly lelki gondokat okozhat, elveszthetik önbecsülésüket, sebezhetővé válnak, ami kihatással van munkakapcsolataikra, illetve családi konfliktusokhoz is vezet. A hajhullással küszködő betegek többségének funkcionáló hajfolliculusai vannak, csak valamilyen oknál fogva leálltak a mátrix sejt képzéssel. Ez lehet egy emocionális feszültség okozta hajhullás is: a stressz a diffúz hajhullás egyik leggyakoribb oka. Fontos azonban tudni, hogy a hajhullás már önmagában is stresszt okoz, így kialakulhat az önmagát fenntartó ördögi kör!

Sok esetben a hajhullás oka a demodex szőrtüsző atka, amire a mai napig semmilyen termék nem hozott érdemleges eredményt. Termékeink az összes fent említett problémára megoldást kínálnak.

A biosampon.hu üzemeltetője:

Cégnév: Unitas Gold Kft
Szolgáltató székhelye: 1025 Budapest, Törökvész út 95-97.
Cégjegyzékszám: 01-09-909561
Elérhetőség: ugyfelszolgalat (kukac) biosampon.hu
Adószám: 10505850-2-42
Mobil: 06-30-590-9243

 

 

Értékes nyereményjátékok Facebook oldalunkon
Gyártók

Herbatint hajfestékek


 

 
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás